Hírek

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

Kérelmek online előkészítése

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy kérelmeiket lehetőségük van online előkészíteni a Konzinfo Ügysegéd segítségével.
Tovább

Magyar kortárs művészeti kiállítás Csungking Bishan kerületében

A 13. Nyugat-Kínai Magyar Kulturális Fesztivál: Budapesti Tavasz programsorozat keretében hat magyar kortárs művész (Könnyű Attila, Molnár Anton, László Endre, Tóth György, Gajdán Zsuzsa és Áder Orsolya), valamint Kinszki Imre összesen 100 művéből (festmények és fotók) nyílt kiállítás 2022. május 17. és június 30. között a Csungking Bishan kerületében található Bishan Művészeti Múzeumban.
Tovább

„A Visegrádi Csoport természeti kincsei” természetfotó-kiállítás Csengtuban

A Visegrádi Csoport 2021/2022-es magyar elnökségének alkalmából megrendezett kiállítás 60 természetfotón keresztül mutatja be a négy közép-európai ország természeti szépségeit, tájait, állat- és növényvilágát. Csengtu Csungking után a második nyugat-kínai város, ahol a kiállítás bemutatásra került a V4 magyar elnöksége alkalmából.
Tovább

„A Visegrádi Csoport természeti kincsei” című természetfotó-kiállítás Csungkingban

A Visegrádi Csoport 2021/2022-es magyar elnökségének alkalmából megrendezett kiállítás 60 természetfotón keresztül mutatja be a négy közép-európai ország természeti szépségeit, tájait, állat- és növényvilágát.
Tovább